20 Mayıs 2015 Çarşamba

Bir gidip geldimmmm...

Hayatın bambaşka renkleri dahil olmaya devam ediyor. Farklıları davet etmeye başladığım günden bu yana oldukça değişenle beraberim. Değişenler eklendikçe hayatımın akışı da başlıyor renklenmeye.

Uzun zamandır yazamadım. Araya bir sürü yenilik ekledim. Seyahatlerle hızlandım. Yorgunluklarla duruldum. Bu aralar ben, ruhum ve akışım beraberce harikalar yaratmaya karar verdik.

Zor değilmiş böylesi durumları oluşturmak. Kendiliğine izin verdiğin her anın doğasında yer alıyormuş. Önceliklerimin yerlerini değiştirdim ilk olarak. Sonrası kendiliğinden geliverdi. Bencillikle değil de kendince yaşamıma tutunmayı seçiyorum bugünlerde.

Gelelim oluşanlara…



Bir soru inceliğinde başladı değişimin ilk kıpırtıları. Uzun zamandır içinde bulunduğum ve yaşam biçimim haline gelen çalışmalarıma bir de “yaşam koçluğu”nu ekledim. Bu alanda yaptığım çalışmaları da hızlandırdım. Yaşamlara bu anlamda değip dokunabilmek adına aldığım eğitimlerin sonu yok. Bana katkılarının sınırı yok. Sevgili hocam Burak Fidaner’e bir kez daha kocaman teşekkürler.

Koçluk disiplini sadece dışarıya hizmet sunan bir alan değil aynı zamanda kendini de geliştirmene olanak sunan bir itici. Bu anlamda yaşamımda kendimce değiştirebileceklerime odaklanamama hız kazandırdı. Uzun zamandır ertelediğim aynı zamanda da çok sevdiğim bir başka kapıyı açmama da yardımcı oldu. Seyahat etmek...

Seyahatlere başlayabilmemin bir diğer itici gücü elbette Access Consciousness® J. Yargıların ortadan kalktığı bir dünyada hiç kimse olmadan yaşayabilmenin ortasındayım ben. Başka neler mümkün?

Biraz uzak bir noktadan başladım ama bu deneyim benim için çok değerli. Uzun zamandır yaptığım çalışmaların hayatımda neleri  eklediğini görebilmek bunları somutlaştırmak adına da değerli. Ve kendime belli noktalarda yeniden güven duymak adına da önemli. Hal böyle olunca başladım bildirimi yazmaya. Oldukça da iyi bir akademik çalışma olduğunu düşünüyorum. Bu sayede durduğum bir noktanın daha harekete geçmesi sürecini de başlatmış oldum. Akademik ilerleyişim...

Mesleki anlamda yaşanan sıkıntılar zaman zaman hepimizin durdurucusu. Artık biliyorum ki sen durmadığın müddetçe akış devam eder. Bu noktada da kararımı vermiş bulundum. Çok da iyi oldu. ABD’de düzenlenen sempozyuma böylece kabul edildi bildirim.

Tabi bu sürecin başı Access Consciousness®...

Seda’yla bars seansında “olabilir mi acaba?” diye sorduğumuz bir sorunun cevabını aylar sonra kendimize pek çok katkı sunarak gerçekleştirmenin mutluluğundayız.


Evet, oluyormuş. Biz New York’ta ve Pensilvanya'da bunun da neşesindeydik. Aslında biz hayatın neşesindeydik...

Share

24 yorum:

  1. Samimi ve güzel bir yazı olmuş. Ben de kişisel gelişimle ilgili birçok eğitim aldım ve kendimce geliştirmeye devam ediyorum. :) "Yaşam Koçluğu"nuz hayırlı olsun :) İnsanların hayatlarında güzel dokunuşlar bırakmanız dileğimle; sevgiler...
    http://duygugoker.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Bu gelişim süreçlerinin katkıları muhteşem. Sizin de katkılarınızın artarak devam etmesini dilerim. Sevgiler….

      Sil
  2. başarılarınızın devamı dileklerimizle ;)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar sizin adınıza çok sevindim.. Başarılarınız daim olsun. Yaşam koçluğu zaten öncelikle insanın kendisi için muhteşem bir artı özellik bence..Darısı başıma :)
    Sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa sürede bu süreci tamamlayabilmenizi dilerim. Gerçekten bakış açıları çok farklılaşıyor. Sevgiler

      Sil
  4. Başarılarının devamını dilerim, ne güzel adımlar bunlar:))

    YanıtlaSil
  5. Daha da başarılı yıllar olsun dilerim ki (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepimiz için öyle olsun diliyorum ben dee :)

      Sil
  6. Başarılarınızın devamını diliyorum.

    YanıtlaSil
  7. Evet.. Biz durmadığımız sürece akış devam eder....
    Başarılar dilerim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu da yaşamın farklı güzelliklerini hayatımıza taşır :) Teşekkürler...

      Sil
  8. hayırlı olsun başarılar diliyorum İnsanın en büyük hazinesi kendisine yaptığı yatırmdır:) çok da iyi yapmışsın olumlu sonuçlarıyla ilerlemeniz dileğiyle.

    YanıtlaSil
  9. kendince yaşamıma tutunmayı seçmek bende tam bu süreçteyim ama her seferinde beni durduran birşey çıkıyor benimde koçum olurmusun lütfeen

    YanıtlaSil
  10. Yaşam koçluğunuz hayırlı olsun :) bu alandaki sonsuz gelişmelere her daim açık olabilmeniz dileğiyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle umuyorum. Çok farklı ve genişletilebilen bir alan. Teşekkür ederim :)))

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerli..

SYMRNAİZ BÜTÜN HAKLARI SAKLIDIR. ©2014

TASARIM-GULTASARİM