23 Şubat 2015 Pazartesi

Doğru ses :)



Hafta sonu Access Consciousness’ın çok güzel bir etkinliğine katılma fırsatını yakaladım; “Right Voice For You”.  Sevgili arkadaşım Berna (Şirin)’nın katkı dolu enerjisiyle birleşen bu etkinlikte Vladica Djordjevic bizlerleydi.


Kendimde Access Consciousness’ın Bars Uygulayıcı eğitmenlerindenim aynı zamanda bu enerji dansıyla oynamayı da çok seviyorum.




Hayatımdaki pek çok karmaşaya, çözümsüzlüğe farklı bakış açıları getirmemi sağlayan bir sistemden söz ediyorum. Hayatın her alanında mutluluk ve neşeyle yapılabileceklerin sınırsızlığına işaret eden bir davet.

Aslında bu etkinliğe gitmeye karar verdiğimde değişim sürecime de göz atma şansını yakaladım. Bilinçle atılan adımlar beraberinde pek çok farkındalığı da getiriyor. Etkinlikte bunu bir kez daha fark ettim ki “sen istemeden, hiç bir şey değişmez!”.

Hayatına değişimi davet ediyorsan ilk olarak değişimin önüne koyduğun engellere bir bakmakta fayda var. Sadece dışarıdakilere bir şey anlatmak, göstermek adına atılan adımlar yerine kendinle barışarak attığın adımların olsun.

Access enerjisinin yaratımlarını deneyimlemeye bayılıyorum zaman zaman dibe vuran bir ağlama noktasında farkındalıkları sorgularken; iki dakika sonra keyifle şarkı söyleyip dans edebilen bir enerji...

Etkinlikle deneyimlediklerimden bir diğeri de hiç tanımadığım pek çok insanın ortak bir alanda buluşması. Bambaşka bir çevre oluşturması. Öyle ilginç geliyor ki orada seni hiç tanımayan biriyle yaptığın kısacık bir sohbet bile hayatında büyük açılımları sağlayabiliyor.  Kendi adıma bir araya getiren bu enerjinin şansına çok inanıyorum. Nasıl bu kadar şanslı oldum?

Bu bir davet insanları kendileri olmaya, bildiklerini hatırlatmaya ve ellerinde tuttuklarını onlara göstermek üzerine.

Uzun zaman kapalı bir kutuda yaşamak yerine olduğun gibi çıkabilmek ortaya. İşte hafta sonu deneyimlediğim tam da buydu. Sonrasında gelen farkındalıkları da olduğu gibi alıp kabul etmeye gönüllü olmak. Bu kadar basit açılımları yaşamanın en etkili yollarından biri Access Consciousness.

Sınırların ortadan kalktığı bir alanda yaratmanın herkesin hayatındaki bir hediye olduğunu deneyimlemek. Bana bu anlamda sunulan hediyelerin tümünü sevgiyle alıp kabul ediyorum.

Başta Bernaaamm olmak üzere, Türkiye’ye gelmeyi seçen Vladica’ya ve orada bulunarak ortak bir enerji paylaşımına gönüllü olan herkese binlerce kere teşekkürler.

Birlikte başka neler mümkün?










Share

16 yorum:

  1. ne hoş , ne güzel bir paylaşım ,sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir etkinlik :) Ben de katılmak isterdim:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldukça keyifli bir etkinlikti pek çok şey öğrenip; bol bol temizlendik :)

      Sil
  3. ne güzel bir deneyim:))
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Access Consciousness™'ın eğitim ve seminerlerinde deneyimler hakikaten muhteşem :)

      Sil
  4. Paylaşım için teşekkürler..Çok güzel bir etkinlikmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tür deneyimlerimi aktarnaya devam edeceğim. Etkinlik çok güzeldi bigün sizlerin de deneyimleyebilmesi dileklerimle...

      Sil
  5. Güzel bir gün geçirmek sanki insana o günü daha uzun yaşamış hissini veriyor.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında hiç o açıdan bakmamıştım. Zaman algısında böyle bir uzama yaşatıyor galiba. Ya da her an'a sığdırılan keyiflerin tadı an'da kaldıkça daha bir farkediliyor galiba. Sevgiler...

      Sil
  6. güzel bir deneyim ve kaliteli zaman geçirmişsiniz sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Güzel bir etkinlik olmuş.

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel etkinlik olmuş.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Çok Değerli..

SYMRNAİZ BÜTÜN HAKLARI SAKLIDIR. ©2014

TASARIM-GULTASARİM